Nyhedsbrev
Apotekets servicemål

Servicemål på Glostrup Apotek

På Glostrup Apotek arbejder vi konstant på at øge kvaliteten i vores kundeekspedition og information om lægemidler. Som et led dette arbejde har vi fastsat en række servicemål, vi ønsker at overholde.

Du kan finde vores servicemål her.

Med regelmæssige mellemrum foretager vi målinger for at sikre, at vi når vores mål. Kan vi ikke opfylde et mål opstiller vi en handlingsplan for det arbejde, der sættes i gang, så målet kan opfyldes.

 

Vi ønsker tilfredse kunder på Glostrup apotek.

Vi har åbent døgnet rundt, men vi kan ikke tilbyde samme service på alle tider af døgnet. Det gælder både hurtigheden og den information som ønskes.

I den almindelige åbningstid vil vi tilbyde hurtighed og optimal information. En kortere ventetid kan dog ikke altid undgås i spidsbelastede perioder. 

Vagttiden er primært etableret for at sikre det akutte behov, men vi ekspederer naturligvis alle henvendelser. Har du specifikke problemer beder vi dig venligst om at benytte den almindelige åbningstid. Det samme gælder ikke akutte telefoniske henvendelser.

Har du bemærkninger til vores ekspedition, vil vi gerne høre dem, hvad enten de er positive eller negative. Send en mail til glostrup@apotekeren.dk.

Du kan læse mere om apoteket, på virksomhedsgrundlaget, som du finder her.

 

For apotekere:

Rabatskilt til vores magistrel produktion kan du finde her.

Dette rabatskilt beskriver betingelser der skal være opfyldt for at opnå rabat ved køb af magistrelle lægemidler på Glostrup Apotek Magistrel Produktion, i henhold til § 36 i bekendtgørelse nr. 1153 af 22. oktober 2014 om reklame m.v. for lægemidler ("reklamebekendtgørelsen").

apotek

Glostrup Apotek 1908

apotek

Glostrup Apotek 1984

apotek

Glostrup Apotek 2008

Dine oplysninger